Hej och välkommen till mig- Fotograf Malin Wahlin.

Vad kul att du hittat mig.
Make it 4u, som mitt företag heter, heter drivs av mig, Malin Wahlin.
Jag har alltid älskat att fotografera och är väldigt lycklig över mitt val att jobba med foto på heltid.
När du kommer till mig för fotografering är min ambition att alltid ta spontana glädjefyllda bilder där kärleken lyser igenom. Förhoppningen är att ge dig en minnesfull och rolig upplevelse. Och ett resultat som du stolt kan visa upp.

Jag fotograferar det mesta; bröllop, familjer, porträtt, barn, företag, student, boudoir, reklam, roliga möhippor/svensexor och mycket mer. Min fotostudio ligger i Mjölby, men jag kommer gärna till dig och fotograferar på plats.

Jag håller på för fullt att uppdatera min sida här. Så väldigt snart kan ni se fler bilder och mer info här.

Ring för tidsbokning och mer information.

0708-29 17 60